Ce este FasTracKids…

Fa sT ra cK id s 

este numele dat unui set de programe educationale de exceptie adresat copiilor intre 6 luni si 8 ani. Scopul final al tuturor acestor programe este de a transforma dorinta de a descoperi pe care toti copiii o au innascuta, in pasiune pentru invatare.

– Tot Fa sT ra cK id s   este si numele echipei de traineri-pedagogi, poate cei mai buni din orasul tau, care au fost selectati, pregatiti si acreditati de catre FasTracKids International sa-i insoteasca pe copii in aceasta incursiune inedita si interactiva, in calitate de educatori.

Fa sT ra cK id s   desemneaza in acelasi timp si cea mai mare retea de centre de educatie prescolara complementara din intreaga lume. Franciza FasTracKids este astazi raspandita pe toate continentele totalizand peste 300 de centre. Reteaua FasTracKids din Romania numara 14 centre in 9 orase ale tarii.

– Un Centru Fa sT ra cK id s   (Academie FTK) nu-si propune sa inlocuiasca gradinitele din comunitatea sa, ci sa colaboreze si sa completeze programa scolara  standard. Prin acest tandemFa sT ra cK id s  – gradinita , orice copil va avea parte de o educatie completa menita sa-l pregateasca pentru scoala, dar poate si mai important, pentru intreaga viata.

.

Desi folosim metodologii si tehnologii de ultima generatie care implica invatarea multisenzoriala, la Fa sT ra cK id s  nu uitam nicio clipa ca cea mai eficienta metoda de invatare pentru copii este JOCUL. Astfel joaca devine principalul nostru instrument de invatare iar aceasta ne justifica si sloganul:

“Educatie de calitate atent deghizata in distractie!”